Roparun 2024

Roparun 2024

Wanneer?

In het pinksterweekend van 2024, van zaterdag 18 tot en met maandag 20 mei, vindt de Roparun weer plaats. Voor het eerst sinds 2019 is het weer een internationale editie. Met de Franse route keren we terug naar de traditie. Daarnaast is er een Nederlandse route, die garant staat voor gezelligheid en feestelijke doorkomsten. Beide routes finishen op de Coolsingel in Rotterdam. Inschrijven voor de Roparun 2024 kan t/m 31 december 2023.

Een uniek evenement

Deelname aan de Roparun maakt veel energie en emotie los. De Teams leveren samen een enorme prestatie. Wat deelnemers het meest bijblijft is het waardevolle gevoel iets te kunnen doen voor een ander.

Leven toevoegen aan de dagen

Het Roparun-evenement is prachtig. Het allerprachtigst is het doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor een ander. Om precies te zijn: voor mensen met kanker, zodat hun leven – voor zover mogelijk – draaglijker kan worden gemaakt. De opbrengst van de Roparun wordt verdeeld onder de verschillende goede doelen, instellingen en projecten die Stichting Roparun ondersteunt. Denk bijvoorbeeld aan de inrichting van een hospice, vakanties en leuke activiteiten om er even tussenuit te zijn en haarwerken voor mensen die door de behandeling hun haar zijn verloren.